Reabilitarea termica a cladirii te scuteste de impozit

20/07/2011 by: Luiza Manolea

CC By http://www.flickr.com/photos/etogh.jpgScutirea de impozitul pe cladire intervine pe o perioada de minim 7 ani, cu conditia sa fi efectuat un audit energetic atat inainte de reabilitare, cat si dupa, astfel incat auditorul energetic sa-ti certifice ca ai dat curs recomandarilor propuse de el.

Aceasta facilitate a fost introdusa prin Legea nr. 158/2011, in vigoare din 17 iulie 2011, lege care a aprobat OUG nr. 18/2009.

Asadar, vesti bune atat pentru proprietarii de cladiri – fie apartamente la bloc, fie case – cat si pentru auditorii energetici.

Comments

3 Responses to “Reabilitarea termica a cladirii te scuteste de impozit”
  1. morosanu elena says:

    este o prostie cu scutirea impozitului pe 7 ani,pe mine m-a costat 4000 lei si nu stiu daca mai apuc 7 ani avind virsta de 70, impozitul este de 100 lei pe an

  2. morosanu elena says:

    primaria de la bloc d28 a primi 328000 lei poate aceasta suma este mai mult de 20% asa ca cum a stiut sa-i ia asa sa-i dea inapoi ,pentru ca a bagat ad-tor in gura proprietarilor ca de ce alte blocuri incepute tot in acelas timp, au fost scutite de plata si blocul de vizavi nu

  3. Scutire sau nu, cost mai mare sau mai mic depinde foarte mult si de administratorul de bloc cat se implica si incearca sa faca sa iasa mai avantajos locatarilor. Unii administratori vad doar posibilitatea, dar nu stiu cum ar trebui sa actioneze pentru a fi si rentabil tuturor.

Leave a Reply