Autor

Luiza Manolea este absolventă a Facultăţii de drept a Universităţii Bucureşti şi a Colegiului juridic franco-român de studii europene din cadrul Universităţii Paris I Panthéon-Sorbonne.

Membră a Baroului Bucureşti din 2002, Luiza Manolea îmbină experienţa pe care a câştigat-o ca avocat specializat în consultanţă în cadrul unei societăţi de avocaţi cu cea pe care a acumulat-o în perioada 2004-2009 ca “in-house lawyer” cu atribuţii manageriale în cadrul unei societăţi multinaţionale din domeniul construcţiilor cu sediul principal în Franţa.

Activitatea recentă este dedicată sprijinului materializat prin servicii juridice de calitate a celor care doresc să îşi dezvolte afacerile în special în domeniul construcţiilor sustenabile şi în cel al energiilor regenerabile.

Oportunităţile de comunicare pe calea internetului şi-au găsit ecou în crearea în 2010 a acestui blog juridic. Aici găsiţi analize, studii de caz, legislaţie, informaţii utile în strânsă legătură cu chestiunile juridice care au impact asupra afacerilor dvs. Puteţi fi informat în timp real asupra oricăror noi însemnări în blog prin abonarea la newsletter ori prin RSS.

Pentru mai multe detalii despre activitatea profesională şi pentru datele de contact, vă invit să accesaţi site-ul Cabinetului la adresa www.luiza.manolea.ro.